miercuri, 4 aprilie 2012

Jocul cu simple cutii!

Este recomandat in timp ce gatiti sau faceti o activitate care va impiedica sa va jucati cu copilutul, dar puteti vorbi cu el. Lasati copilul sa se joace cu trei sau patru cutii de plastic care pot intra una in cealalalta. Copiilor le place la aceasta varsta sa umple si sa goleasca imediat, sa puna lucruri unele in altele. Se poate da si capacele cutiilor pentru a vedea care capac la care cutie este potrivit.
    Putem, de asemena, sa umplem o cutie cu obiecte mici. Fulgi de porumb. stafide, bucatele de paine prajita, bucati de biscuti. Pe langa faptul ca va mai ciuguli ceva, il puteti invata sa sorteze tipurile de mancare din gramajoara ( sa puna stafidele intr-o cutie, fulgii in alta etc) sau pur si simplu faceti o gramajoara langa cutie ii putem arata cum sa le ia si sa le puna inauntru, pentru ca mai apoi sa rastoarne cutia.
   Putem pune intr-o cutie mosoare de ata, bucati de material, bucati de piele, o mana de vata etc. Lucruri cu texturi diferite. O sa vedeti cat de curios va fi puiul Dvs! 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu